Informasjon om Din side


Din side er en innloggingstjeneste der du får oversikt over dine saker hos oss. Du kan bruke BankID, Buypass og Commfides for å logge inn. Bruk innloggingsknappen øverst til høyre for å logge deg inn.


Innhold på din side

 • Kravoversikt
  Når du logger deg inn kan du se alle kravene vi har registrert på deg. I kravoversikten kan du se kravbeløp og hvilken type krav det er. På din side kan du selv skrive ut kravoversikt. Du kan også se detaljer om kravet. Som feks om hvorfor du har fått ei fartsbot, hvilken bil som ble brukt, når og hvor dette skjedde.
 • Betalingsavtaler
  Du kan selv opprette avdragsordning og betalingsutsettelse og se hvilke betalingsavtaler du har. Du kan også endre forfallsdato, månedsbeløp og legge flere krav inn i en betalingsordning.

 • Last opp søknadsskjema og dokumentasjon
  Du kan fylle inn søknadsskjemaet som er aktuelt for deg og skanne inn dokumentasjon som viser at opplysningene på inntekter og utgifter er riktige. Deretter laster du dette opp ved å legge det som vedlegg i kontaktskjema.
 • Meldingsboks
  Meldingsboksen er din personlige innboks. Her kan du se brev som vi har mottatt fra deg og som er sendt fra oss til deg.
 • Elektronisk kommunikasjon
  Velger du elektronisk kommunikasjon med oss, vil alle brevene bli sendt til din meldingsboks på din side og ikke hjem til deg.

 • Bestille forfallsvarsel på SMS
  Du kan merke av at du ønsker å få et varsel på SMS om at forfallet på et krav er passert. Betaler du da unngår du purregebyr. Det koster ikke noe ekstra å få SMS-varsel.
 • Personalia
  Her står dine personlige opplysninger. Du kan selv endre disse opplysningene slik at vi til enhver tid har korrekte opplysninger om deg som adresse, tlfnr, e-post m.m.